Dimitrios G. Kavalieros- PhD Candidate - University of Thessaly. "Hybrid system functinal electrical stimulation (FES) and Robot exeskeleton for people multiple sclerosis"

PROGRAMS D.KAVALIEROS


iTALC – Λήψη
Είναι λογισμικό διαχείρισης σχολικού εργαστηρίου που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των υπολογιστών των μαθητών. Η εφαρμογή ειναι ανοικτού λογισμικού και κάνει ό,τι οι αντίστοιχες εμπορικές εφαρμογές αλλά δωρεάν. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε σχολεία και προσφέρει πολλές δυνατότητες στον καθηγητή.

EdmodoΛήψη Είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές δίκτυο για τις τάξεις τους, το οποίο τους επιτρέπει να δημοσιεύουν ανακοινώσεις, να αναθέτουν μέσω αυτού τις εργασίες και τα θέματα τους και άλλα.

Hot PotatoesΛήψη
Πακέτο συγγραφικών εργαλείων που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν διαδραστικές δραστηριότητες στις οποίες οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή χωρίς καν να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο. Δημιουργήστε δωρεάν ασκήσεις διαφόρων μορφών.

JClicΛήψη
Είναι μια εφαρμογή δημιουργίας πολυμεσικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Μπορούμε να δημιουργήσουμε δραστηριότητες για μαθητές αξιοποιώντας πολυμεσικό υλικό, π.χ. να εισάγουμε μια φωτογραφία και να δημιουργήσουμε ένα παζλ, να δώσουμε ένα κείμενο για συμπλήρωση κενών, να φτιάξουμε σταυρόλεξο, κλπ.

Gobby – Λήψη
Είναι ένα απλό, αλλά αποτελεσματικό εργαλείο ταυτόχρονης συγγραφής συνεργατικών κειμένων σε συνεδρία πραγματικού χρόνου, μεταξύ δικτυωμένων υπολογιστών από πολλούς χρήστες που επικοινωνούν. Ένα καλό εργαλείο για την ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση και μια καλή ευκαιρία για διασκεδαστικό γράψιμο.

IHMC CmapTools – Λήψη
Λογισμικό για δημιουργία εννοιολογικών χαρτών. Διαθέτει το πλεονέκτημα της υποστήριξης συνεργατικής δημιουργίας εννοιολογικών χαρτών μέσω της κοινής χρήσης του περιβάλλοντος λειτουργίας ακόμη και με άτομα που βρίσκονται σε διαφορετικές αίθουσες ή και περιοχές. Είναι εύχρηστο και διαθέτει ελληνική γλώσσα.

SophieΛήψη
Δημιουργεί υπερμεσικά, πολυμεσικά, δικτυακά έγγραφα χωρίς προσφυγή σε προγραμματιστικά περιβάλλοντα. Διαθέτει δυνατότητες επεξεργασίας κειμένου, video, ήχου και εικόνων, καθώς και εισαγωγής σχολίων. Μπορούμε να ανεβάσουμε τα έγγραφα που δημιουργούμε με αυτό σε έναν server και να αναζητήσουμε άλλα.

SchoolForgeΛήψη
Δικτυακός τόπος όπου υπάρχει ποικίλο δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό και ανοιχτού κώδικα υλικό για ένα ολόκληρο σχολείο. Αποστολή του schoolforge.net είναι η ενοποίηση ανεξάρτητων οργανισμών που υποστηρίζουν, χρησιμοποιούν και αναπτύσσουν ελεύθερο λογισμικό για την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση.

The KDE Education ProjectΛήψη
Πλούσιο, δωρεάν και πάρα πολύ χρήσιμο εκπαιδευτικό λογισμικό που βασίζεται στις τεχνολογίες KDE. Καλύπτει όλες τις ειδικότητες, τα μαθήματα και τις ηλικίες. Απευθύνετε σε φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, ενήλικες και παιδιά. Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές του KDE δωρεάν και να απολαύσουν την μάθηση.

Eclipse CrosswordΛήψη
Αν θέλετε να φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα σταυρόλεξο τότε το Eclipse Crossword είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Εσείς δίνετε μερικές λέξεις και οδηγίες και τα υπόλοιπα τα κάνει αυτόματα το πρόγραμμα. Τα σταυρόλεξα αυτά έχετε την δυνατότητα να τα εκτυπώσετε ή να τα ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας.

Qedoc Quiz Maker – Λήψη
Το Qedoc Quiz Maker είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία διαδραστικών εξεταστικών εφαρμογών, των γνωστών σε όλους μας quiz. Διαθέτει δεκάδες είδη ερωτήσεων οι οποίες συνέχεια αυξάνονται και περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες των εξετάσεων που θα χρειαστείτε.

Teach2000 – Λήψη
Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξέτασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επίσημες εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων. Προσφέρει και παραγωγή φυλλαδίων για γραπτή εξέταση και δημιουργία μιας επίσημης σχεδόν επαγγελματικής ηλεκτρονικής εξέτασης. Είναι δωρεάν και ενσωματώνει πάρα πολλές δυνατότητες.

Wink – Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία παρουσιάσεων σε μορφή screencasts, δηλαδή παρουσιάζοντας στον θεατή στιγμιότυπα της οθόνης του δημιουργού της παρουσίασης, όπως ακριβώς αυτά αλλάζουν κατά τη δημιουργία της παρουσίασης. Ειναι διαδραστικό και επιτρέπει την ενσωμάτωση κουμπιών, κειμένου και άλλα.

Wikipedia Selection for SchoolsΛήψη
Βασίζεται στην δικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia. Αρχικά σχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετήσει σχολεία που δεν έχουν συνδεση με το διαδίκτυο, ωστόσο χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής ευρέως. Η επιλογή των θεμάτων έγινε με μεγάλη προσοχή, έχει ελεχθεί η καταλληλότητα και το γλωσσικό επίπεδο των κειμένων.

Quad-Lock Unit Converter – Λήψη
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να φροντίσει για όλες τις μετατροπές μονάδων σας ακόμα και όταν είστε εκτός internet. Περιέχει το πρόγραμμα χιλιάδες μονάδες μέτρησης που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε καθημερινά προβλήματα μετατροπής. Ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες μονάδες.

ConvertΛήψη
Είναι ένα ελεύθερο, ικανότατο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα μετατροπής που θα μετατρέψει τις πιο δημοφιλείς μονάδες όπως είναι η απόσταση, η θερμοκρασία, ο όγκος, η ώρα, η ταχύτητα, η μάζα, η δύναμη, η πυκνότητα, η πίεση, η ενέργεια, αλλά και μετατροπές οριζόμενες απο τον χρήστη.

FreeMindΛήψη
Λογισμικό χαρτογράφησης σκέψεων για την οργάνωση των έργων και των δεδομένων ή για τυχαίες σκέψεις.
Είναι ένα πολύ ισχυρό αλλά και πολύπλοκο πρόγραμμα, ιδανικό για μεγάλα έργα ή συχνή χρήση. Μπορεί στην αρχή να σας δυσκολέψει αλλά αξίζει να επενδύσετε χρόνο μαθαίνοντας το.

Rapid Typing Tutor – Λήψη
Μάθετε να δακτυλογραφείτε με τυφλό σύστημα με αυτό το δωρεάν εκπαιδευτικό εργαλείο. Αποσκοπεί στο να κάνει τη διαδικασία εκμάθησης όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστική. Διαθέτει μία καλά σχεδιασμένη και πολύχρωμη διεπιφάνεια για τις διάφορες ασκήσεις, ενώ απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Ram TypeΛήψη
Εκμάθηση τυφλού συστήματος. Το Ram Type είναι το πιο γνωστό πρόγραμμα εκμάθησης τυφλού συστήματος που υποστηρίζει ελληνικά. Περιλαμβάνει ένα σύνολο μαθημάτων και ασκήσεων που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τις ικανότητες σας πάνω στο τυφλό σύστημα.
  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
  2. ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΝΑ ΤΑΞΗ
  3. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ΑΝΑ-ΛΙΤΡΟ
  4. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  5. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ-ΑΠΟΣΤΑΣΗ-ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
  7. Προσωπικά Στοιχεία
  8. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ
 
program <<Η Προπαίδεια>>  
Share:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com